

## Inland Empire School Health Coalition

Kick-Off Meeting Friday, March 4, 2022 | 11:00 AM – 2:00 PM Sierra High School | 570 9th St, San Bernardino, CA 92410

## AGENDA

Time	Min	Торіс	Facilitator(s)
11:00 AM	5 min	Welcome remarks	Principal Murrieta
11:05 AM	15 min	Acknowledgement of steering committee members and attendee introductions	Sang Leng Trieu
11:20 AM	10 min	Welcome remarks & brief overview of California School-Based Health Alliance	Sergio Morales
11:30 AM	30 min	Viewing of brief video: I Sued the School System Positioning your school campus to be a hub of services: Group discussion	Dr. Rose Bomentre
12:00 PM	40 min	Causal conversations and lunch	
12:40 PM	30 min	Tour of Sierra High School's wellness center (in small groups)	Yesenia Ceballos
1:10 PM	15 min	<ul> <li>Resources to support your development and/or expansion of school health services</li> <li>Vision to Reality</li> <li>Student Health Index</li> <li>Guidelines for SBHCs in California</li> <li>2022 School Health Conference</li> </ul>	Sang Leng Trieu
1:25 PM	20 min	What is needed to support the Inland Empire Coalition members?	Yesenia Ceballos
1:45 PM	15 min	Wrap-up and evaluation	Sang Leng Trieu