

## Inland Empire School Health Coalition

Spring 2023 Meeting

Friday, May 12, 2023 | 11:00 AM – 2:00 PM Inland Empire Health Plan headquarters | 9500 Cleveland Avenue, Rancho Cucamonga

Time	Min	Торіс	Facilitator(s)
11:00 AM	5 min	Welcome remarks	Sergio Morales
11:05 AM	15 min	Small group introductions + connections by planning stages	Yesenia Ceballos
11:20 AM	40 min	Development of a SBHC: Perspectives and lessons learned from a Los Angeles-based FQHC	Lourdes Olivares
12:00 PM	15 min	Small group reflections	Sang Leng Trieu
12:15 PM	5 min	SBHC annual conference highlights and testimonies	Sang Leng Trieu
12:20 PM	30 min	Lunch	
12:50 PM	50 min	Inland Empire Health Plan (IEHP) Tour & Presentation on IEHP's Healthy School Program	Carmen Ramirez and team
1:40 PM	15 min	Small group reflections	Carmen Ramirez
1:55 PM	5 min	Wrap-up and evaluation	Sergio Morales



We thank Kaiser Permanente for their generous support of the Inland Empire School Health Coalition Access meeting materials & resources on the Inland Empire School Health Coalition webpage https://www.schoolhealthcenters.org/about-us/our-work/inland-empire/