

Inland Empire School Health Coalition

Late Fall 2023 Meeting
Friday, December 1, 2023 | 11:00 AM – 2:00 PM
Hesperia Unified School District |15576 Main Street, Hesperia, CA 92345

| Time | Min | Topic | Objective(S) | Presenter(s)/ Facilitator(s) |
|----------|--------|---|--|-----------------------------------|
| 11:00 AM | 5 min | Welcome | To create a welcoming and inclusive convening atmosphere | Sergio Morales |
| 11:05 AM | 10 min | Brief overview of our host location: Hesperia Unified School District + Hesperia city | To facilitate attendees in feeling more connected to the Inland Empire | Caryn De La Torre Melissa Nuno |
| 11:15 AM | 15 min | Group introductions (see table prompts) | To increase networking opportunities | Sang Leng Trieu |
| 11:30 AM | 40 min | Overview of Kaiser Permanente Medi-Cal Statewide Direct Contract | To increase and expand access to health coverage | Arif Shaikh |
| 12:10 PM | 40 min | Lunch | For nourishment and to increase networking opportunities | N/A |
| 12:50 PM | 65 min | Overview of SBHC financing | To support SBHC planning and operational efforts | Sergio Morales Amy Ranger |
| 1:55 PM | 5 min | Wrap-up and evaluation | To gather feedback for continuous improvement | Sergio Morales |

Optional activities: 2:10 PM - 3:00 PM

• Social networking hour

• SBHC Academy session: Defining the school-based health center/wellness center model

