

Inland Empire School Health Coalition

Winter 2024 Meeting
Thursday, February 8, 2024 | 11:00 AM – 2:00 PM
Inland Career Education Center | 1200 N E Street, San Bernardino, CA 92405

Time	Min	Торіс	Objective(S)	Presenter(s)/ Facilitator(s)
11:00 AM	5 min	Welcome & group introductions	To create a welcoming and inclusive convening atmosphere	Sergio Morales
11:05 AM	10 min	Group introductions (see table prompts)	To increase networking opportunities	Sang Leng Trieu
11:15 AM	45 min	Dental mobile unit tour	To learn about the delivery of mobile oral health services	Angel Acevedo
12:00 PM	30 min	Health center (FQHC) integration presentation	To highlight a model of school health integration	Angel Acevedo
12:30 AM	5 min	Thoughts, Questions, Epiphanies (TQEs)	To encourage reflection and discussion of new ideas	Rose Bomentre
12:35 PM	40 min	Lunch	For nourishment and to increase networking opportunities	N/A
1:15 PM	15 min	School health legislation updates	To learn about new legislation that took effect in 2024 and its impact on school health	Jay Calcagno
1:30 PM	25 min	Share out and respond to TQEs	To encourage reflection and discussion of new ideas	Rose Bomentre
1:55 PM	5 min	Statewide conference promotion, wrap-up and evaluation	To gather feedback for continuous improvement	Sergio Morales

